Euro Bus | Euro Bus

Online BookingRecent Posts

 • Per EURO BUS-in

  Në kohën e jetës dinamike bota është shumë e vogël. Njerëzit komunikojnë dhe udhetojnë në cdo cep të rrozullit toksorë. Shpejtësia, fleksibiliteti, siguria dhe komfori janë kushtet primare për një zhvillim të mirë. Stafi i ri, me shumë energji dhe gadishmëri i Eurobusit, i përmban këto atribute, dhe i gatshëm që klientëve të tij, tja […]

  By admin | December 24, 2015

  Read More

 • Per EURO BUS-in

  Udhëtime me autobusë, aeroplane, pushime verore, rent-a-bus, transport, ekskursione – këto janë shërbime në menynë tonë, me një përvojë shumëvjeçare dhe me një profesionalizëm të vërtetë. Jemi të shperndarë në më shumë vende me zyrat tona, poashtu të pranishëm edhe tek partneret tanë, pa të cilët, do të ishte shumë vështirë të funksionojmë. Na kërkoni, […]

  By admin | December 23, 2015

  Read More